Vinbål recept

Vinbål med Pimms

Vinbål med Pimms

Servings. 1. Cook Time. 1 Min. Calimocho. Yield. 1 glas. Saint Tropez. 1 liter. 4. 15 Min. Vattenmelondrink med mynta och lime
Fredagsdrinken serverad som bål

Fredagsdrinken serverad som bål

Om jag inte blandar välkomstsdrinken i glas utan i en karaff så blir det oftast en sorts sangria, ett vinbål kan man säga
Saint Tropez

Saint Tropez

Vinbål med Pimms. Servings. 1. Cook Time. 1 Min. Calimocho. Yield. 1 liter. 4. 15 Min. Vattenmelondrink med mynta och lime
Calimocho

Calimocho

Vinbål med Pimms. Yield. 1 glas. Cook Time. 1 Min. Saint Tropez. 1 liter. Servings. 4. 15 Min. Vattenmelondrink med mynta och lime
Citronbål med melon

Citronbål med melon

Skär frukten och bären i tunna skivor eller annan form efter smak och lägg dem i vinbålen. Häll vinet i en stor bål och blanda i juicen
Husfrökens sangria

Husfrökens sangria

Jag och sambon belönade oss själva med en kanna vinbål efter att ha städat non stop i en hel dag. Sangria är ett slags vinbål från Spanien och Portugal som fått sitt namn efter det spanska ordet sangre som betyder blod
Jordgubbssaft

Jordgubbssaft

Vinbål med Pimms. Yield. 2 liter. Servings. 1. Cook Time. 1 Min. Calimocho. 1 glas. Saint Tropez. 1 liter. 4. 15 Min. Vattenmelondrink med mynta och lime

Hemmagjord glögg

Vinbål med Pimms. Yield. 1 flaska saft. Cook Time. 50 Min. Jordgubbssaft. 2 liter. Servings. 1. 1 Min. Calimocho. 1 glas. Saint Tropez
Påskfirande

Påskfirande

Vi bjöd också på en överraskande god vinbål som vi tänkte bjuda på receptet på. För en vecka sedan var det påsk och det firade vi båda på hemmaplan i Stockholm tillsammans med några vänner

Vinbål

Blanda vin och fruktsoda. Garnera med frusna jordgubbar (så att bålen blir riktigt kall) och lime, pressa gärna i lite av limesaften i bålen

Vinbål med passionsfrukt

Tips. Grenadine är koncentrerad saft från granatäpple, som du hittar i din matvarubutik oftast bland drinkmixers

Vinbål

Se till att rödvin, vitt vin och fruktsoda är kallt. Skölj, rensa och skiva jordgubbarna. Skala och tärna äpplet

Vinbål med fläder

Häll saften över frukten och låt dra några timmar. När det är dags för servering fyll på med kallt vin, mineralvatten och isbitar