Vit chokladmums recept

Mazarin Squares with Coffee

Mazarin Squares with Coffee

Rör smör och socker vitt. Påminner om glasyren till mockarutor (chokladmums). Det här är ett recept från tidningen Bakat & Gott

Första gången, flera gånger om

- Vi har sett hoppande glada kossor springa på kosläpp - Lilla röda huset har fått en ny ytterdörr, vit och superfin men som framförallt går att låsa - Signe har ätit en rhododendronbuske, slickat på en snigel och allt annat hon kan komma åt - Tillbaka-till-jobbetdatum är satt - Sebastian har besökt Gekås utan att gråta och skrika - Signe har sovit sin första bortamatch - Första rabarberna är skördade -

Chokladmums med hallon

200 g vit choklad. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Vispa ägg och socker poröst

Chokladmums med mockaglasyr

Rör matfett och socker vitt och pösigt. Sikta ner kakaopulvret i en kastrull. Tillsätt vatten och sirap. Ge blandningen ett uppkok