en liten tomte av marsipan som ni ser på bilden överst. Tidigare i veckan bjöd hon sina arbetskamrater på vit chokladmousse gjord på kesella och jag tyckte att det lät så gott
Vispa grädde rör ihop vaniljkrämta och kavla ut marsipanen och gör dekorationer. garnera med marsipan. 4 dl ägg1 dl socker1 dl potatismjöl1 dl vetemjöl2 tsk bakpulverVispa ägg och socker vitt och pösigt
Lägg nötter, socker och äggvita i en mixer och finhacka ingredienserna tills det liknar en fin gröt. Vispa övriga äggvitor med potatismjölet och tillsätt sockret lite i taget
Kavla ut marsipanen. Visp äggvita med florsocker och citronsaft länge. Lägg på marsipanlocket. Använd händer eller verktyg för att släta ut marsipanlocket på tårtan
bakebolle, smuldre smør og marsipan opp i melet. 100 gram finrevet marsipan. 100 gram finrevet marsipan. Den här julen har jag fått äran att laga 7 juliga bakverk/bröd till
Detta är en elegant men enkel bröllopstårta i vitt med ljust rosa rosor den består av chokladbottnar fyllda med en hallonmousse och vit choklad spacklad med marängsmörkräm och täckt med extra vitmarsipan
Till denna tårta serverar jag ett kraftigt och mörkt kaffe, exempelvis Löfbergs Kharisma som innehåller toner av citrus och marsipan, eller som här en espresso i mina ärvda mockakoppar från mormor som jag ju vill använda
Smält vit choklad och grädde på svag värme, tag bort från plattan. 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan 1 msk vitt portvin florsocker Gör så här. - Läs hela inlägget här 300 g vit choklad. 150 g marsipan. 1 msk vitt portvin
Vispa rumsvarmt margarin, vaniljsocker och socker vitt och luftigt. Bottnarna var med smak av vanilj, mörk choklad och marsipan, och fyllningen bestod av en kaffemousse
½ dl vit sirap. 1 dl riven marsipan. Låt smöret ligga framme en stund så att det blir mjukt. Töm i alla ingredienserna i en bunke och kör en stund med elvisp
MONTERING OCH DEKORATION Kavla ut den vitamarsipanen till ett tårtlock i önskad storlek. MOUSSE Tina lingonen och låt den vita chokladen smälta över vattenbad