Kör i ugn, 225 grader, ca 20 minuter om ingredienserna var tinade annars ca 35-40 minuter. 4 st fiskfiléer av hajmal (pangasius) eller annan fast vit fisk (ex torsk)
Spritsa eller skeda upp moset runt kanten på en stor ugnsform eller fyra portionsformar. 2 Bred ut fisken i en ugnspanna så stor att filéerna får plats bredvid varandra. Koka i mitten av ugnen i 200º ca 10 minuter, lite längre om filéerna är tjocka. Öka ugnsvärmen till 250º. Strö ost över såsen och gratinera i övre delen av ugnen tills rätten fått lite färg och är genomvarm, ca 10 minuter. 600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax. 1 krm vitpeppar. 1 dl vitt torrt vin
Dela i bitar, inte jättesmå och lägg i en ugnsfast form. ca 800 g vit fisk av något slag, torsk, rödspätta, pangasius eller liknande. Sätt ugnen på 175 grader. Ställ in formen i ugnen ca 20 min, se så att fisken har blivit helt vit och inte genomskinlig. ca 800 g vit fisk av något slag, torsk, rödspätta, pangasius eller liknande
Rulla ihop fiskfiléerna till rullader och lägg dem i en ugnsform. Sätt ugnen på 200º. Sätt in formen i ugnen ca 10-15 minuter, kolla så att fisken är klar. 800 g fiskfilé av valfri sort (jag använde pangasius). 1 dl vitt vin (jag använde matlagningsvin
vitlökspulver. Ugn. Fräs lök och vitlök i oljan så de mjuknar men ej tar färg. Häll av det mesta spadet, Under tiden fisken är i ugnen så koka upp grädden med osten
Vit fisk av valfritt slag, förslagsvis flundra, torsk eller Pangasius. Blanda med den rivna vitkålen. Stek i smör på medeltemperatur och om fisken är tjock så kan man efterköra den i ugnen på ca 130 grader en stund istället för att steka klart den i pannan och riskera att den bränns. 1 klyfta vitkål, ca 350 g. 1 vitlöksklyfta. Använder du inte färdig majonäs så mixar du ihop ägg, vitlök, örter, vinäger och 0. 1 klyfta vitkål, ca 350 g 2-3 dl färska örter såsom persilja, basilika och dill eller frysta med då behövs ca 1 msk av varje sort. 1 vitlöksklyfta Finrivet skal av 1 citron
Pressa i vitlöksklyftan och koka ihop. 800 g vit fisk, jag använde Pangasius. 2 dl vitt vin. 1 vitlöksklyfta. Ställ ugnen på 175 grader. Ställ in formen i ugnen och gratinera ca 20-30 min. 800 g vit fisk, jag använde Pangasius. 2 dl vitt vin. 1 vitlöksklyfta
Baconinlindad Pangasius ca 400g Pangasius (annan vit fisk går också bra)salt och peppar1 pkt baconca 5 cm purjolök1 tomatSalta och peppra fisken. Stek i ugn på 225 grader i ca 30 min
Ställ ruladerna på högkant tätt ihop i en ugnsform (gärna en med lock). Vitpeppar. Värm ugnen till 200 grader. Lägg på lock eller folie och grädda i ugnen i ca 25-30 minuter. 4 stora pangasiusfiléer. Ca 2 dl vitt vin