Efter två-tre timmar kan du börja göra den rårörda hallonenmed att ta fram hallon,. Ibland sker de något med ens smaklökar och sen undrar man varför man aldrig tidigare gjort detta förut
Vitchokladpannacotta. 5 dl grädde1 dl eko mjölk150 G vitchoklad 2 gelantinbladLägg gelantinet i blöt Koka upp grädde och mjölkHäll den varma mjölken/grädden över chokladenRör tills det smält och rör ner gelantinetHäll upp i önskad formSen dekorerade jag med lite hallonmousse som jag hade över efter en tårta och lite färska hallon
Garnera medhallon och små blad av citronmeliss vid servering. Cheddarkexen, pestosnurrorna och parmesanchipsen har jag ju redan skrivit om, men det fanns även annat som malaxlimpa med en kallrökt lax röra på, ostbollar (bra LCHF tilltugg), västerbottensost med rädisor, sötsalta spett, crostini med créme fraiche och rom och så sushi som jag köpt av Anki från hennes Sushi House
Igår blev det en enkel vitchokladpannacottamed krossade polkagrisar till. Strax före jul sökte jag förbrilt efter en enkel juldessert, men hittade inget jag gillade, så det fick bli ett eget påhitt och det blev inte så dumt med cheesecake i glas med smak av Amaretto och pepparkakor