Vodka bål cider recept

Bål

Bål

Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Klassisk Bål 60 cl cider (alkoholfri - päron, fläder eller äpple) 1 l Sprite , 7-up eller fruktsoda 30 cl Vodka Blåbär och hallon (frysta) Myntablad (färska) Tropisk Bål 6 st Apelsiner 1 1/2 l Fruktsoda , 7-up eller Sprite 3 dl konc saft med tropisk smak 20 cl vodka (kan uteslutas) 300 g jordgubbar (frysta) Hallonbål 1 1/2 l Sprite , fruktsoda eller 7-up 3 dl konc hallonsaft 20 cl Vodka 200 g Hallon (Frysta). Ingredienser, 8 port Kalorier 8 dl Tranbärsjuice Sök 5 dl Grapefruktjuice Sök 2 st Grapefrukter eller apelsin Sök 3 l Is Sök 2 dl Vodka Sök Mynta Sök. Ingredienser, 15 port Kalorier 6 cl Vodka eller ljus rom Sök 3 cl Koncentrerad fläderblomssaft Sök 2 cl Citronjuice Sök 2 cl Limejuice Sök Mynta Sök Stjärnfrukt Sök Is Sök Soda Sök Sockerlag vid behov Sök. Ingredienser, 20 port Kalorier 7 1/2 dl Vaniljvodka Sök 9 dl Koncentrerad rabarbersaft Sök 1/2 l Jordgubbar Sök 7 st Citroner Sök 2 1/4 l Sodavatten Sök Is Sök. Ingredienser, 20 port Kalorier 7 1/2 dl Vodka Sök 1/2 l Jordgubbar Sök 7 st Citroner Sök 2 l Flädercider Sök 5 dl Mineralvatten Sök Is Sök
Dödskallebål

Dödskallebål

Tilsätt vodka efter behag med eller utan smak, tex absolut kurant eller absolut citron om du vill göra bålen med alkohol
Sangria – fredagsdrinken

Sangria – fredagsdrinken

Med en bra kryddad vinbas med sötma och syra är det enkelt att samla ihop slattarna och smaka sig fram till en bra bål

Sommarbål

Låt vodkan ligga och dra tillsammans med frukterna en stund innan du häller över cidern och läsken. Häll över vodkan efter styrka och smak på bålen

Fräsch och uppskattad Bål till fest!

Vodka (efter behag. En halvtimme innan den skall serveras häller du i dom frusna bären (så som jordgubbar, hallon och blåbär), och dom fungerar inte bara som fina dekorationer och smaksättare, utan håller bålen kall, god och inbjudande