Byt ut russinen mot t ex torkade blåbär, svarta vinbär eller tranbär. Ta fram saffranssmaken och färgen tydligare – Mortla saffran med salt/socker och blanda ner 2 msk sprit (neutral som vodka eller rom)
Byt ut russinen mot t ex torkade blåbär, svarta vinbär eller tranbär. Ta fram saffranssmaken och färgen tydligare – Mortla saffran med salt/socker och blanda ner 2 msk sprit (neutral som vodka eller rom)
Vodkan i chilin ger en lite extra pikant touch. Ta av locket och ha i basmatiriset, tranbären, skal och saft från citronen, Lägg i pumpan/morötterna och allt som var i bunken
Mosa bären i en tumlare med baksidan av en sked, tillsätt sedan vodka och honung. Rör om, fyll på med krossad is och garnera med några tranbär och strimlan av limeskal
Blanda allt utom de torkade tranbären och myntan i en kastrull och värm upp. Stoppa ner myntan i glaset och slå i glöggen och fördela lingonen (eller tranbär) i glasen