Världens godaste äppelsmulpaj recept

Världens godaste äppelsmulpaj

Världens godaste äppelsmulpaj

Ingredienser Portioner. 6 ca 800 g äpplen 1 tsk kanel 2 tsk socker 1 krm flingsalt smör till formen Smul 125 g kallt smör 2 dl vetemjöl 1 dl havregryn 1 1/2 dl socker 1 1/2 tsk flingsalt Till servering vispad grädde vaniljsås glass Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Världens godaste äppelsmulpaj

Världens godaste äppelsmulpaj

Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 6 portioner
Äppelpäppelpaj med vaniljsås

Äppelpäppelpaj med vaniljsås

Förra helgen gjorde jag Världensgodasteäppelsmulpaj. I senaste Buffé finns Tommy Myllymäkis äppelpaj och han påstår tvärsäkert att det är världensgodaste
Äppelpaj med råkräm

Äppelpaj med råkräm

Världensgodaste äppelpaj med nyvispad råkräm hör givetvis också hösten till. Redan fredag igen. Tjoff bara, så har en till vecka susat förbi
Äppeltid och pannkakssug

Äppeltid och pannkakssug

Jag vill dock även passa på att tipsa om andra äppelfavoriter, som världensgodaste Surdegsbröd med äpple och valnötter och Nötknäckig äppelsmulpaj som jag bloggat om tidigare
Världens godaste äppelsmulpaj blev det till efterrätt igår ❤

Världens godaste äppelsmulpaj blev det till efterrätt igår ❤

Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världensgodasteäppelsmulpaj” igår. Och den är verkligen jättegod. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han
Världens godaste äppelsmulpaj

Världens godaste äppelsmulpaj

I senaste Buffet delar kocken Tommy Myllymäki med sig av världensgodasteäppelsmulpaj. Jag är benägen att hålla med om att det iallafall är en av de godaste
Äppelsmulpaj med flingsalt

Äppelsmulpaj med flingsalt

Den här äppelsmulpajen gör jag lite då och då eftersom den är så himla enkel och god. Vad är godare än en varm äppelsmulpaj efter att man kommit in efter en härlig lite småkylig höstdag

Världens godaste Äppelsmulpaj

Hittade ett recept i senaste Buffé tidningen på en äppelsmulpaj som jag gjorde när vi fick lite besök