Förra helgen gjorde jag Världensgodasteäppelsmulpaj. I senaste Buffé finns Tommy Myllymäkis äppelpaj och han påstår tvärsäkert att det är världensgodaste
Jag vill dock även passa på att tipsa om andra äppelfavoriter, som världensgodaste Surdegsbröd med äpple och valnötter och Nötknäckig äppelsmulpaj som jag bloggat om tidigare
Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världensgodasteäppelsmulpaj” igår. Och den är verkligen jättegod. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han
I senaste Buffet delar kocken Tommy Myllymäki med sig av världensgodasteäppelsmulpaj. Jag är benägen att hålla med om att det iallafall är en av de godaste
Den här äppelsmulpajen gör jag lite då och då eftersom den är så himla enkel och god. Vad är godare än en varm äppelsmulpaj efter att man kommit in efter en härlig lite småkylig höstdag