Har verkligen längtat efter färskavårrullar, eller vietnamesiskavårrullar som de ibland kallas. Vårrullarna har jag nämnt, till det blev det friedrice direkt från Muurikkan, kycklingklubbor och sataysås
Färskavårrullar kanske inte är den mat man först och främst tänker på när man pratar om vintermat. Men skulle ändå rekommendera er att göra dessa, för godare vårrullar får man leta efter
Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen någon minut. Tillsätt vitlök och sesamfrön. Salta. Stek under omrörning tills kycklingen är genomstekt med fin färg
Vårrullar. Vårrullar. Lägg upp vårrullar på ett fat och doppa i den goda dippsåsen. Rulla ihop och gör likadant med resterande rispapper (receptet är beräknat till totalt 16 st vårrullar)
Igår kväll åt vi färskavårrullar, ett tips jag fick av en väninna. Dessutom är det ett trevligt sätt att äta på, eftersom man gör sina vårrullar själv vid bordet med de tillbehör man gillar