Fyllning. Falska wienerbrödDeg. Rör ihop ingredienserna till fyllning, bred ut den över kakan. I dag ska dottern ha hand om kyrkkaffet och då bakade jag denna goa winerkakan
Blanda de två olika fyllningarna. Bred över fyllning 1. Kavla ut den andra degbiten till en rektangel, bred på fyllning 2, rulla ihop som en rulltårta, skär i ca 20 bitar (eller några fler, beror på hur stor långpanna du har) och ställ dem med snittytan ner på den första kakan som ligger i långpannan. Fyllning 1. Fyllning 2
Fyllning. Nu när jag befinner mig i Danmark så mycket så tänkte jag att det skulle vara passande att bjuda på denna gamla favorit – wienerbröd i långpanna
Fyllning. Gör degen (som en vanlig bulldeg), låt jäsa i 30 minuter. Kavla ut till en rektangel formad platta, bred på margarinet, vik plattan dubbel, kavla lite grann
Vispa äggvitan till fyllningen och blanda i de malda nötkärnorna och sockret. Platta ut varje deg till en avlång kaka och lägg på fyllningen i en sträng
)Fyllning & garnering. och två sorters wienerbröd. Före avbakning penslade jag wienerbröden med äggvita, och spritsade vaniljkräm samt hallonsylt i hålrummen på de dubbeltvinnade åttorna
Fyllning. Enkla wienerbröd. Rör samman fyllningen väl så den blir riktigt blandad. Fyllning. Nu under förmiddagen så har jag minsann bakat två omgångar av dessa bullarna
Fyllning. Maken påstod att de nästan smakade som wienerbröd, så det var väl ett gott betyg. Under tiden rör du ihop fyllningen till en smidig och jämn röra