Fyllning. Rör ihop ingredienserna till fyllning, bred ut den över kakan. I dag ska dottern ha hand om kyrkkaffet och då bakade jag denna goa winerkakan
Blanda de två olika fyllningarna. Bred över fyllning 1. Kavla ut den andra degbiten till en rektangel, bred på fyllning 2, rulla ihop som en rulltårta, skär i ca 20 bitar (eller några fler, beror på hur stor långpanna du har) och ställ dem med snittytan ner på den första kakan som ligger i långpannan. Fyllning 1. Fyllning 2
Fyllning. Den andra biten kavlar du ut likadant och brer på fyllningen. Fyllning. Nu när jag befinner mig i Danmark så mycket så tänkte jag att det skulle vara passande att bjuda på denna gamla favorit – wienerbröd i långpanna
Fyllning. Gör degen (som en vanlig bulldeg), låt jäsa i 30 minuter. Kavla ut till en rektangel formad platta, bred på margarinet, vik plattan dubbel, kavla lite grann
fyllning. Att göra wienerdeg är inte det lättaste att göra hemma. På bageriet är det lättare. Men vi köper margarin plattor som är gjorda för wienerdeg
Vispa äggvitan till fyllningen och blanda i de malda nötkärnorna och sockret. Platta ut varje deg till en avlång kaka och lägg på fyllningen i en sträng
Fyllning. Rör samman fyllningen väl så den blir riktigt blandad. Fyllning. Nu under förmiddagen så har jag minsann bakat två omgångar av dessa bullarna