Avslutar med att lägga tillbaka alltihop i woken och häller över kokosmjölk tillsammans med rivet skal från en lime + juicen från halva och några limeblad
Tillsätt kokosmjölken och de delade tomater samt avsluta med att strö skivad salladslök ovan. Smaka av med fisksås, sesamolja samt lite av det grova delarna av koriandern
Ibland brukar jag även göra en mer utspädd variant och ha som sås i en wok med nuddlar till. Blanda sedan ner kokosmjölken, vattnet, hönsbuljongen, sockret och jordnötssmöret
Tillsätt fisksås, tamarind och socker under omrörning. Tillsätt Massaman currypasta och rör ut den samt koka/fräs under omrörning några minuter för att få ut smak av currypastan
Tillsätt resten av kokosmjölken, kaffirlimebladen, fisksås, socker och citronsaft. Panaeng är egentligen en "torr" curry så det ska inte vara så mycket kokosmjölk i
Tillsätt citrongräs, fisksås, peppar, socker och chili. Hetta upp olja i en wok och stek vitlök, scharlottenlök och curry-pastan caa 1 minut. Woka 3-4 minuter. Häll på kycklingfond och kokosmjölk, blanda noga och sjud i 6 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. 1 tsk currypasta. 2 msk fisksås. 1 ½ dl kokosmjölk