Värm en stor stekpanna eller wok på hög värme med lite olja och woka snabbt rödlöken och paprikan tillsammans med de två andra pressade vitlöksklyftorna i någon minut
Hetta upp olja i en wok eller en stor stekpanna på hög värme. Blötlägg nudlarna i varmt vatten tills dem mjuknat, låt sedan rinna av och ställ åt sidan
Strimla kycklingen ( lättare när den är fryst och har tinat upp lite grann) Hetta upp en wokpanna med olja och fräs kycklingen och löken som du lägger ner efter att du har skivart den i rejäla klyftor
Häll lite olja i en wok eller stekpanna. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Lägg i pressad vitlök, uppvispat ägg och krydda med ingefära
Oftast när vi köper thaimat så brukar en av rätterna vara Pad Thai. I fredags var jag väldigt sugen på thaimat och just på Pad Thai och var helt inställd på att köpa detta men så fick jag se i senaste numret av Buffé att där fanns ett recept på just denna rätten så jag bestämde mig för att tillaga den själv istället
Lägg sedan i thaiwok grönsakerna, creme fraiche, hackade persiljan och det är klart. 1 burk(ar) thai panneng curry , mild. 1 burk(ar) thaiwok grönsaker