Wok med lövbiff och vitkål400 g lövbiff1 burk bambuskottbroccoli10 cm purjolök3 dl strimlad vitkålrapsoljasojavitlöksweet chiliFetaostsås. 3 dl strimlad vitkål
Strimla purjon, hacka rödlök, paprika, tomat, squash, champinjoner och strimla vitkålen. Vill man att middagen ska räcka till fler personer, dryga ut med att servera woken i pitabröd
Woka grönsakerna i en stekpanna med lite olja + sesamolja till de börjar bli lite glansigt. Häll på japansk soja, risvinsvinäger och äggnudlarna och woka någon minut till så att smakerna blandas
Häll upp i en skål så länge, torka ur pannan och bryn zucchini och vitkål. Hittat fin ekokyckling och grönsaker på Whole Foods Market och på vår närmaste matvaruaffär Winn Dixie, så det fick bli en smakrik wok
På muurikkan smälte fettet bara ner i mitten där jag kunde använda dem för woken, helt perfekt. Nu kommer fettet börja smälta och rinna ner i mitten där vi snart ska woka
Denna gång använde jag vitkål, rödlök, zucchini & paprika. Wok är enkel och snabblagad mat som passar bra att laga så här års när det finns ett överflöd av nyskördade grönsaker och rotfrukter
Tillsätt vitkål. Dags att göra woken. hetta upp en wokpanna eller stor stekpanna och/eller kastrull. Har du ingen wok så kan du steka du lite i taget på hög värme i en stekpanna och lägga över efter hand i en större kastrull
Denna woken är wok med vitkålstrimlor istället för nudlar - alltså en riktig LCHF-rätt. Resten av vitkålen skär du i strimlor, så det ser ut som nudlar och läggs i mot slutet precis innan det blir dags att äta