Woksåsen proppade jag sketafull med ingefära. Häll ner woksåsen och blanda noga. Här fick några fläskkotletter, en öppnad påse haricot verts och lite mathavre gå sitt öde till mötes i den här – ja, låt oss kalla den för en wok, det blir lättast så – woken som jag smaksatte med massor, massor, massor av ingefära
Woksås. Skala och hacka ingefära, vitlök och chili så fint du kan. Rör först ihop woksåsen. Woka nu grönsakerna, börja med morötterna som är hårdast och låt sedan de övriga grönsakerna wokas i omgångar och i sista svängen låter du ingefära, vitlök och chilihacket fräsa med
Blanda woksåsen av sötsursås, vitt vin, ljus soja samt sesamolja. Hacka vitlök och ingefära fint. Rör i vatten och maizena lite i taget så att du får den sötsura woksåsen så tjock du vill ha den
Rör ut maizena i någon dl vatten, tillsätt och rör runt så att woksåsen reder sig något. Skala och pressa vitlök samt skölj och finhacka chilifrukt samt ingefära