Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffarmed hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Jag fick äta upp halva med bestick innan jag kunde äta den som man ska. Skillnaden var att jag hade tortillabröd istället för libabröd, lite andra grönsaker och serverade med bulgur
Vi åt dem i wraps tillsammans med smulad festaost, sallad och massor av rödlök. Blanda alla ingredienser och forma sedan små biffar som du steker i en panna med olivolja
Dom var väl godkända av C till och med, som egentligen inte vill äta vegetariskt. Vegetarisk mat är ofta ganska fettsnål (inte den med mycket ost och grädde förstås) så ibland kan det vara svårt att komma upp i tillräcklig kalorimängd för en middag/lunch
Exempelvis i hamburgare med en stark dressing eller i wrapsmed en massa grönsaker. Kryddningen går självklart att variera och jag kan tänka mig att det exempelvis skulle vara gott med citronzest och färska eller torkade örter i biffarna
Forma smeten till biffar och stek på medelvärme någon minut på varje sida. ) utan att ens ha smakat på de där kikärtsbollarna/biffarna och ändå påstå att vi är smått galna i att testa nya maträtter och recept
Greja inte för mycket medbiffarnamedan de steks, låt dom bara vara tills dom är redo att vändas. Det här är ett recept som jag längtat efter att få dela med mig av
Vi serverade dem rätt upp och ner med en sallad och några skivor halloumi (så att mamman i fråga slapp drabbas av ostbrist), men vi misstänker att de funkar fint i wraps eller så också