Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Ni har väl testat mina olika wraps. Då var jag en tvättäkta kalori-jägare och insisterade på att det gick finfint att späda såser och grytor med vatten eller möjligen minimjölk
Till det gjorde jag en god sås på havreyoghurt, sambal oelek, osötad tacosås och vitlökskrydda. Idag gjorde jag hemmagjorda "wraps" till min köttfärs som är tacokryddad = ja i princip tacos
Här är ett mycket bra recept på viltkebab med hemmagjord kebabsås. Jag tycker det blir godast om man använder hälften älgskav och hälften hjortskav och såsen får gärna vara ganska stark
färsk ingefäraMild jordnötssås. När jag har tävlat i USA har vi nästan alltid gått till en av mina favoritrestauranger The Cheesecake Factory och hur mycket gott de än har på menyn (tänk pizza, hambugare, burritos, pasta osv) så beställer jag alltid deras "Thai Lettuce wraps-appetizer"