Livet som matbloggare är sjukt varierande, men väldigt intensivt har jag insett…. I fredags var jag inbjuden av Borlänges Näringslivskontor för att komma och delta i en ”heta stolen” intervju under en av deras näringslivsfrukostar och berätta om min resa och vad jag gör för någonting som proffessionell matbloggare
Jag har varit på dem ganska länge om att jag skulle vilja ha dem som gäster och få chansen att utmana både mig själv och dem med att försöka bjuda dem på min vegomat
Baka är det väl egentligen inte tal om, det är mest matberedaren som går varm. Kör valnötter och dadlar i matberedare tills de är releativt fint fördelade
Var inte så mycket att hänga i Julgranen det men hade absolut ingen matlust, mådde inte alls bra. Och då åter tillbaka till vad syftet med denna blogg är, maten
Och där hajade mathjärtat i mig till lite grann. Och jag är mycket väl medveten om att alla barn kan ha sån där fantasi, men jag tyckte att den omedelbara kopplingen till smaker och mat var så härlig
På tal om god mat så är det också ungefär vad mitt liv består av just nu. I två avsnitt kommer jag att bjuda hem intressanta och smarta människor till mig och snacka vegomat, vin och annat smått och gott
Matmyter sprids på facebook och nätet och man vet inte längre vad som är sant eller falskt. Skriver en uppskrämd bloggerska A,N och lägger ut på facebook sidan matfusket
Nu när jag för några veckor lärde känna Mats. Mats Nilsson berättar att han har Timbers första skiva. Stort Tack Mats Nilsson det var nästan 10 år sedan jag fick en ny Lp till min skivsamling. 70 talet så köpte jag en skiva som jag spelat. 1970. 60-, 70- och 80-tal. 70 talet så köpte jag en skiva som jag spelat
Cocktailen ska vara inspirerad av temat Handcraft. Bartendrarna kommer att få introducera sin drink för juryn och förklara hur deras cocktailkreation relaterar till temat
Fast i svenska fängelser så verkar permissioner vara vardagsmat. Utanför klostret så hade systrarna satt upp ett tält, där morbror C-G och moster M hade anordnat fantastisk mat
Det visar en undersökning TSN-Sifo gjort på uppdrag av Axfood om svenska folkets ändrade matvanor. vi äter allt mer vegetarisk mat och säger att vi på sikt ska minska vårt köttätande och det främst av miljö-och klimatskäl, men även av hälsoskäl
Att vi undersköterskor inte kommer till tals, vi som är närmast och verkligen vet hur det är. Ingen har väl missat matlådan som cirkulerat på Facebook de senaste dagarna