Www arla se kesella recept

Köttfärspaj - Recept | Arla

Köttfärspaj - Recept | Arla

¾ dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt. Häll färsen i pajskalet. Arla® Svenskt Smör. Servera med crème fraiche och sallad
Laxröra med bakad potatis - Recept | Arla

Laxröra med bakad potatis - Recept | Arla

Klipp krassen. Vänd försiktigt ner lax och krasse i röran. Servera med potatisen och ev grönsallad. Stick hål i potatisen och baka på en plåt i mitten av ugnen ca 40 min. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 1 ask krasse. 150 g varmrökt lax 250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 ask krasse
Vaniljpannkaka - Recept - Arla

Vaniljpannkaka - Recept - Arla

Servera pannkakan ljummen med en klick kvarg och bär eller sylt. 8 dl Arla® mjölk. 2½ dl Arla Köket Kesella® kvarg vanilj
Chokladmuffins med frosting - Recept | Arla

Chokladmuffins med frosting - Recept | Arla

Bred frosting över muffinsen och låt stelna i kyl. 150 g Arla® Svenskt Smör. 150 g Arla® Svenskt Smör. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. 1Receptet gäller för 16 st 150 g Arla® Svenskt Smör 2½ dl strösocker 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 dl vetemjöl Frosting. 50 g Arla® Svenskt Smör 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj körsbär t ex hallon, blåbär eller jordgubbarGör så här Sätt ugnen på 175°
Ost- och skinkpaj - Recept | Arla

Ost- och skinkpaj - Recept | Arla

½ dl Arla Köket Kesella® kvarg. Servera med en sallad. 75 g Arla® Svenskt Smör. 2 dl Arla Köket Kesella® kvarg. 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng. Receptet gäller för 8 port 2½ dl vetemjöl 75 g Arla® Svenskt Smör ½ dl Arla Köket Kesella® kvarg Fyllning. 150 g rökt skinka 3 ägg 2 dl Arla Köket Kesella® kvarg 2 tsk herbes de provence 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Rostad sötpotatis med spenatpestokräm  - Recept | Arla

Rostad sötpotatis med spenatpestokräm - Recept | Arla

Tvätta och klyfta sötpotatisen. Serverasötpotatisen med krämen, spenat och rödbetsgroddar. 1 dl rostade hasselnötter. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv. 2 dl rostade hasselnötter. 100 g Arla Präst®. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg sötpotatis 1 dl rostade hasselnötter 1 tsk salt 2 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv Spenatpestokräm. 2 dl rostade hasselnötter 100 g Arla Präst® 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 100 g babyspenat 1 grovhackad vitlöksklyfta ½ g salt 1 krm svartpeppar 40 g babyspenat 50 g rödbetsgroddar
Laxpaj med spenat - Recept | Arla

Laxpaj med spenat - Recept | Arla

¾ dl Arla Köket Kesella® kvarg. 75 g Arla® Svenskt Smör. 1 msk Arla® Svenskt Smör. 3 dl Arla Köket® gräddmjölk. 1 dl riven Arla® Svecia. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 75 g Arla® Svenskt Smör 2 dl vetemjöl ¾ dl Arla Köket Kesella® kvarg 2 msk vatten Fyllning 300 g laxfilé 1 liten purjolök 1 msk Arla® Svenskt Smör 100 g babyspenat 1 rivet skal av citron 3 ägg 3 dl Arla Köket® gräddmjölk 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl riven Arla® Svecia
Kolaparfait med svarta vinbär - Recept | Arla

Kolaparfait med svarta vinbär - Recept | Arla

Rör svarta vinbär med socker och servera till parfaiten. Ställ parfaiten i kylen ca 1 tim innan servering. 2½ dl Arla® vispgrädde. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche. Receptet gäller för 12 bitar 5 äggulor 1½ dl strösocker 2½ dl Arla® vispgrädde 500 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche 225 g svarta vinbär ½ dl strösocker
Paj med julskinka - Recept | Arla

Paj med julskinka - Recept | Arla

¾ dl Arla Köket Kesella® kvarg. Vispa samman, ägg, gräddmjölk, muskot, senap, salt och peppar. Servera med t ex vitkålssallad
Laxsandwich med limesenapskräm - Recept | Arla

Laxsandwich med limesenapskräm - Recept | Arla

Gör så här Vispa ihop alla ingredienser till krämen. 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg. 2 msk Arla Köket® crème fraiche. 1½ msk grovkornig dijonsenap. Receptet gäller för 12 st 6 skivor danskt rågbröd 100 g skivad kallrökt lax rödbetsskott Limesenapskräm. 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg 2 msk Arla Köket® crème fraiche 1½ msk grovkornig dijonsenap rivet skal och saft av 1 lime 1 krm salt 1 msk finklippt färsk gräslök

Lussekatter utan Kesella

Visst har jag testat och fått saftiga fina bullar, men hur gjorde man innan Arla lurade i folk att Kesella var ett måste

Köttfärspaj

Färsen tyckte jag blev torr och smaklös så jag hade i mer tomatpuré och efter att ha läst kommentarerna på Arlas hemsida så vände jag även i en burk Crème Bonjour fraiche för att få en krämigare köttfärsfyllning
Aladdins drömkaka

Aladdins drömkaka

Vispa ihop äggen och rör i resten av ingredienserna till fyllningen. Låt kakan kallna och servera den i bitar eller rutor
Aladdins drömkaka

Aladdins drömkaka

Vispa ihop äggen och rör i resten av ingredienserna till fyllningen. Låt kakan kallna och servera den i bitar eller rutor
Minipajer med varmrökt lax

Minipajer med varmrökt lax

175 g Arla® Svenskt Smör. 150 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 1Arla® Svenskt Smör. 11½ dl Arla Köket® riven ost gratäng. 12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1½ dl Arla® mjölk. 3 dl vetemjöl 75 g Arla® Svenskt Smör 50 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt Fyllning. 5 hackade schalottenlökar Arla® Svenskt Smör 250 g varmrökt lax 75 g strimlad sockerärter ½ dl färsk dill 1½ dl Arla Köket® riven ost gratäng Äggstanning. 3 ägg 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche ½ dl Arla® mjölk ½ tsk salt 1 krm vitpeppar
Broccoligratäng med ost och småtomater

Broccoligratäng med ost och småtomater

Servera gratängen med råkostsalladen och bröd. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg. 12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g broccoli 125 g körsbärstomater 3 ägg 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 4 dl Kvibille® cheddar riven ½ msk hackad färsk timjan 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 morot 100 g vitkål 1 paprika 1 surdegsbaguetteSätt ugnen på 175°
Paj med krabba och ädelost

Paj med krabba och ädelost

40 g Arla® Svenskt Smör. 11 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 11½ dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 40 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt 2 dl grahamsmjöl Fyllning. 2 små päron 200 g krabbkött 1 dillknippe 1½ dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt 1½ dl Kelda® mellangrädde 2 ägg 50 g Kvibille® ädel