Rör ihop alla ingredienser. Servera gärna på hårt bröd eller grovt rågbröd. 2 msk Arla Köket® smetana. 1 tsk Arla® Smör-&rapsolja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 ägg 2 schalottenlökar 200 g gravad lax 3 msk hackad färsk gräslök 2 msk Arla Köket® smetana 1 kruka färsk dill 1 tsk Arla® Smör-&rapsolja ½ tsk salt
Servera ratatouillen med gremolata och smetana. 12 dl Arla Köket® smetana. 1 dl hackad bladpersilja 2 hackade vitlöksklyftor rivet skal av 1 citron 2 dl Arla Köket® smetanaSkär aubergine, zucchini och paprika i bitar. 1Blanda samman ingredienserna till gremolatan
Servera med en citronklyfta, en klick smetana och ev dillkvistar. Tillsätt senap och peppar. 1 tsk dijonsenap. 1 dl Arla Köket® smetana. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g gravad lax 2 msk färsk dill ½ rödlökar 1 tsk dijonsenap 1 krm vitpeppar 1 dl Arla Köket® smetana 1 citron 4 skivor rågbröd
1 msk Arla® Smör&rapsolja gourmet. 2 dl Arla Köket® smetana. Receptet gäller för 4 port 500 g laxfilé 1 msk Arla® Smör&rapsolja gourmet 1 tsk salt 1 krm svartpeppar ca 400 g fänkål ½ pkt saffran à 0,5 g ½ tsk salt 1 tsk strösocker 2 tsk färskpressad citronsaft 2 tsk olivolja 1 dl hackad färsk dill Rosépepparkräm. 2 dl Arla Köket® smetana pressad saft av ½ apelsin 1 tsk stött rosépeppar salt