När man bakar sockerkaka ska smeten vispas länge och fluffigt tjock och den får inte stå för länge, ugnsluckan får inte smällas igen eller öppnas för att kika in förrän nästan i slutet
Ur Leilas bok œA piece of cake lånade vi ett recept på en mördeg. se. Sen stod vi mest och skrattade åt eländet innan vi tryckte ihop det så att det såg okej ut
Kanske har du settLeilabakar i Frankrike. Först var det cupcakes i långa banor som man skulle göra och sen cake pops och numera är det whoppie pies som är det stora samtalsämnet på många matbloggar
Skär av ett lock och gröp ur lite utav innehållet från bullarna (ett Leilabakar tips). Har du inte hunnit baka något än så kommer det lite tips mera tips här, man kan antingen baka egna semlor som blir så mycket godare än dom man köper i affären eller svänga ihop Semmelmuffins
Massvis av vaniljsås ska det vara och jag gör alltid Leila Lindholms gammeldags vaniljsås från hennes bok "A piece of cake" Den är ljuvlig och så mycket godare än vaniljvisp
Nu tittade jag på Leilabakar i veckan och då bakade hon majsmuffins, jag måste absolut testa detta för att se om jag kan komma i närheten av Boston Markets cornbread
Monica Ahlberg är den vackraste bagare jag vet och Leila är den värsta smilfinken jag vet (även om hennes kakor säkert är goda tål jag inte att se henne)