ett år, glutenfri, glutenfri barntårta, glutenfria köket, glutenfriakoket. Mät upp vatten, som precis fått koka upp i en vattenkokare, och häll ner i smeten – rör ihop snabbt till en jämn smet, men rör inte för mycket då blir botten seg
Jag föredrar att låta Drömrulltårtan stå i kylen i minst en timme innan den serveras, mest för att smörkrämen ska få växa till sig och smaka gott och inte bara smör
Känn med en sticka att smeten har stelnat i mitten av kakan. Den är seg och knäckig på samma gång. Dessutom är den väldigt enkel att göra med få ingredienser som man oftast har hemma
Hemma brukar vi fira nationaldagen med något gott fika på eftermiddagen eller en smarrig efterätt på kvällen men när nationaldagen bjuder på ett sånt fantastiskt soligt sommarväder – iaf i Uppsala – så kanske man inte är så sugen på att stå i köket hela dagen och då passar dessa ljuvliga rulltårtsbakelser perfekt
Chrisse och Millan var uppe hos i mitten på maj över en helg och hälsade på och det var samma vecka som Millan hade fyllt år så måste vi ju givetvis fira med en riktig födelsedagstårta
Om du gör egna tårtbotten enligt receptet nedan så är mitt tips att göra den dagen/kvällen innan. Tårtan är fylld med en fantastiskt god drottningmousse och vaniljkräm
Rulla ihop en remsa och ställ mitt på tårtfatet, fyll på med remsor runt om tills de är slut. annorlunda, glutenfri, glutenfri karuselltårta, glutenfria köket, glutenfriakoket
Mät upp vatten, som precis fått koka upp i en vattenkokare, och häll ner i smeten – rör ihop snabbt till en jämn smet, men rör inte för mycket då blir botten seg