Ute vet nog inte vädret vad det ska vara på för humör idag, imorse var det grått, men uppehåll. sen blev det regn, sen sken solen en vända, sen stormade det, tokregnade och haglade som snö och nu så regnar det minilite
Bakning, Bullar, Cheesecake. Den här kanelbullecheesecaken bakade jag förra året. Väldigt god och som en blandning mellan en kanelbulle och en cheesecake i konsistensen
Jag kikar igenom mina bilder i telefonen och det ser ut som om vi inte gjort annat än ätit i helgen. Vi har klippt häcken, uträttat en del ärenden med diverse inköp, planterat nya blommor till Villa Holmsunds poolområde (det var utförsäljning på Wennbergs plantskola och där fanns massor av fina blommor kvar), Lennart har börjat sin enorma packning inför fiskeresan, jag har städat lite och förstås simmat en del
Halvera brysselkålen. Servera med crème fraiche blandat med lingonsylt. Det här receptet hittade vi på Expressens matsajt Mitt kök under 5. 140 g brysselkål. 140 g brysselkål
så passerar den som en vanlig dag för oss. Numera i modern tid och sedan det blivit en helgdag så bjuder kungen in allmänheten att gratis besöka slottet och besökarna behöver alltså inte betala den vanliga inträdesavgiften denna dag
det var länge sedan minsann. med att delge er en veckomatsedel här på bloggen. även om många kanske redan har semester, sommarlov, eller knappt är hemma