Servera med en god vaniljsglass och den hemgjorda såsen, som kan ätas varm eller kall. Lakritssås. sedan så klart kaffe till de vuxna och juice eller mjölk till mig
Mixa med stavmixer till en tjock grön sås. romsås, se recept nedan. Tilldessert efter en buffé, kan det vara gott med något så enkelt som fruktsallad med lite glass
Sätt den på spisen och vispa kraftigt till dess att såsen tjocknar något. Lägg upp frukten på tallrikar eller portionsskålar som tål ugnsvärme och fördela såsen över
Ägget stelnar då och blir som en tjock sås. Jättegod att droppa över en fruktsallad, sprinkla över nykokt basmatiris till en indisk rätt eller på en vanlig sallad
Till förrätt åt vi grillad persika med pinjenötter, pecorino och friterad kapris. Och med en sådan omgivning får man lite av den där italienska New York-känslan som inte är en genuin italiensk-italiensk upplevelse, utan snarare immigranternas barn och barnbarns version av hemlandet och dess kokkonst