Blanda samtliga torra ingredienser. 1. Tillsätt fil och sirap, arbeta ihop till en deg. 2. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda ihop och dela i 12 lika stora bitar
Du behöver. en ugnsfast gryta med lock. 1. Dag 1. Lös upp jästen i vattnet. Rör ner vetemjöl och salt. Täck med plastfolie och ställ i kylen över natten
Kyl sedan. Blanda citronskalet med resten av ingredienserna. Servera med örtsås och solgul kamutsallad. Skiva filéerna ganska tunt och häll över marinad 2 några timmar före serveringen
Strö över finrivet apelsinskal och garnera med persiljeblad eller hackad persilja vid serveringen. Servera med kokt ris eller potatis och haricots verts
Finriv eller mixa lök, morötter och selleri. Fräs färsen i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt grönsakerna och fräs någon minut tillsammans med tomatpuré
Häll glasyren över kakan och garnera med godis eller strössel om du vill. Grädda på falsen ett steg under mitten tills fyllningen just har stelnat, ca 25 minuter. Glasyr och servering1. Låt stelna och skär sedan kakan i bitar, 20-30 portionsbitar eller 40-50 bitar i pralinstorlek
Större bitar går bra att servera som dessert med bär och glass. Tillsätt resterande ingredienser, rör slätt och häll upp i en långpanna med på ca 30x40 cm, klädd med bakplåtspapper