Forma löjrom och smetana till ägg och lägg på rårakorna. 11 dl smetana. 1Tillbehör200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl smetana Dill Gräslök, finhackad CitronklyftorRåraka
Hur underbart är det inte att njuta av egen syrad gurka på Ryskt vis med smetana och honung. Råkar du snubbla över ett par kg importerad Västeråsgurka nu under senhösten (vilket torde vara ganska svårt) så hittar du receptet på syrad gurka här
Blanda ihop smetana, mandelmjöl och rårörssocker. 1 burk smetana, 200 g - naturell Philadelphia fungerar också, välj i så fall laktosfri sådan. 1 burk smetana, 200 g - naturell Philadelphia fungerar också, välj i så fall laktosfri sådan
Riv pepparrot över potatisen och klicka ut smetana. 11 dl smetana. 150 g smör 0,5 citron 0,5 kg färskpotatis, nykokt 1 cm pepparrot 1 dl smetana 1 rödlök 1 knippe gräslök vitpeppar, efter smakBörja med att bryna smöret gyllene
smetana eller crème fraiche. Klicka på löjrommen och smetana. Fort var den helgen gjord. Den här veckan laddar vi för muntliga nationella prov och att antal möten
Smetana. burk smetana. ihop smetana, salt, tranbär samt apelsinskal och juice i en mixer. burk smetana. Grönkålen har blivit lite trendig igen, man ser den lite här och var i nya tappningar till jul
Låt potatisarna kallna något och toppa sedan med löjrom, smetana, dill och salladslök. 16 msk smetana. 112 potatisar, grovt skrubbade (små) 1 l vatten 2 dl äppelcidervinäger 0,75 dl salt 60 g löjrom (eller annan rom) 6 msk smetana 0,25 knippe dill, plockad och grovt hackad 1 salladslök, finskivadSkiva potatisarna fint, men inte hela vägen igenom