Grillad lammrygg. Krydda med salt och peppar, grilla på grillen tills du får en kärntemperatur på 56 grader. Grilla indirekt på grillen tills du får en kärntemp på 68 Grader
Dagens grill bestod av en ostspäckad fläskfilé, bakpotatis, korv, paprika, tomat och halloumi. Visserligen är det här en väldigt enkel grill, vem som helst kan lyckas – allt du behöver är lite tålamod och bra råvaror
-) Tänkte göra ett separat inlägg om Lalandia men ville bjuda på en liten mixed grill tallrik först. Eftersom vi inte var hemma i onsdags så kollade vi på finalen av Grillmästarna när vi kom hem i torsdags och jag blev lite inspirerad av deras mixed grill tallrikar (grattis Martin föresten även om jag höll på Jimmy som ju faktiskt bor här i Torslanda)
) Sist köttkvarnen och korvhornen monterades på köksmaskinen resulterade det i chorizo som i sin tur hamnade på en mixed grilltallrik där det fick sällskap av potatissallad med olika sorters salladsblad, en skiva grillat lamm, en bit revben och kall tomatsås
Använd eftervärmen från grillen till att baka kakan med. Smält smör, vatten och 100 g av den hackade mörka chokladen under konstant omrörning på svag värme
Grillen/serveringsdags. Du kan eventuellt lägga dem på folie på grillen istället. Stick 2 halva nektariner på spett och grilla dem ett par minuter på var sida, tills de är gyllene i färgen