Gör så här. Hjortrygg. Låt köttet stå framme och rumstempereras. Sätt ugnen på 200 grader. Vilt har en tendens att bli "smetiga" i konsistensen och upplevas levrigt i smaken om de tillagas på för låg värme
Fredagsmys på diner 45 med mina favorittjejer ♥. Godmorgon på er. Här sitter jag, som varje morgon, käkar frukost och redigerar bilder från helgens roligheter
Chipsen. Ett huvud av Kale (kruskål/grönkål) BBQ marinaden. 2-1/2 dl dadlar 2-1/2 dl blötlagda soltorkade tomater 4 blötlagda rökta jalapenos 1-1/4 dl av vätskan som blev kvar från blötlägningen av jalapenos 2 msk äppelcidervinäger 3 msk tamari (glutenfri soja) 2 msk olivolja 1 tsk vitlökspulver 1 nypa (1-2 krm) cayennepeppear 2 tsk spiskummin 2 tsk paprika Gör så här Kärna ut dadlarna och jalapenos