Dessa glutenfria muffins är typ mina standardmuffins. det är det som är så svårt med glutenfritt, att bevara saftigheten och inte få kakorna att bli torra, men dessa muffins blir faktiskt väldigt bra
Blanda i ägg, yoghurt och mjölk. Lägg pappersformar i en muffinsplåt med 12 hål. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 25 minuter, tills de rest sig och är gyllenbruna. Lyft ur plåten och låt muffinsen svalna 5 minuter innan du plockar upp dem ur formen
8 st mellanstora muffins. 1,5 mild dl naturell yoghurt. Ljuvligt goda och lättgjorda. ). Sötning behövs inte tycker jag men vill man kan man ha i lite stevia
Rör ned smöret och yoghurten i äggsmeten. Vi gjorde 24 lite mindre muffins, men så klart går det att göra 12 stora också. 1 dl vaniljyoghurt. Grädda i 200 grader i ca 12-15 minuter (15-20 minuter för lite större muffins). 24 lite mindre muffins, men så klart går det att göra
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten, växelvis med yoghurten. Så det blev dessa kärleksmums med minimarshmallows och dessa maffiga muffins
Blanda i ägg, yoghurt och mjölk. Lägg pappersformar i en muffinsplåt med 12 hål. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 25 minuter, tills de rest sig och är gyllenbruna. Lyft ur plåten och låt muffinsen svalna 5 minuter innan du plockar upp dem ur formen
Blanda ägg, olja, mjölk och yoghurt i en annan. Häll mjölblandningen i äggblandningen och häll i muffinsformarna (jag sätter fina pappersformer i en muffinsplåt)
olja, kefir/yoghurt och banan som mosas med gaffel. 1 1/2 dl kefir/yoghurt. Blanda följande i en skål. råg/vetekli, müsli, grovt rågmjöl, vetemjöl, bakpulver, kardemumma och kanel