Lägg räkor över, toppa med dressing, citron och en liten dillkvist. 4 portioner 500 g räkor med skal 4 st romansalladsblad 2 st avocado 2 st kokta potatisar 8 st cocktailtomater 4 små citronskivor 1 liten knippe färsk dill Rhode islandsås 0,5 dl turkisk yogurt eller cremefraiche 3 msk dl majonäs 2 msk chilisås (ketchup funkar också bra) 0,5 tsk dijonsenap (kan ersättas med 2-3 msk citronsaft) Ca 0,5 tsk salt eller örtsalt 1 krm svartpeppar Gör såhär. Du kan förbereda dressingen i 2-3 dagar innan servering. 4 små citronskivor. 0,5 dl turkisk yogurt. 2-3 msk citronsaft
Pressa sedan ur återstående vatten ur gurkan och blanda gurkan med yogurt i en skål. Gjorde busenkel dressing till salladen som jag ofta gör, bara lite citron, lite olivolja och italiensk salladskrydda