Mitt dessertförslag blir alltså färsk frukt och några nötter. Hennes bästa idé är hur man planerar att laga grytan dagen innan, vilket kanske gör den ännu godare
Nu använde jag ytterlår av nöt den här gången, grytan går att göra med nötkött, kalv, fläsk (tex fläskkotletter) eller till och med kyckling, det är ju liksom såsen som är grejen här…
högrev, ytterlår el. Det blev en riktigt god och mustig gryta med massa tillbehör. högrev, ytterlår el. Samtidig så fräser du lök, vitlök, chili, ingefära och gurkmeja i olivolja på medelvärme i den gryta som du ska koka allt i
Jag använde mig av ytterlår av nöt. från nöt. Bryn (hela biten) köttet på alla ställen i smör i gryta. * ca 800 gr ytterlår från nöt. ca 800 gr ytterlår
Häll av marinaden från köttbitarna, tillsätt de, i grytan. Red av grytan om du behöver det. Precis innan servering så tillsätter du grönsaksgarnityret i grytan
innan- eller ytterlår). Fräs champinjonerna och blanda ner i grytan. Tina den frusna köttbiten försiktigt, lagom mycket för att kunna skava millimetertunna skivor kött