Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginen och zucchinini tunna skivor och stek dem iolivolja
Aubergine och zucchini – perfekta gratängkompisar. Igår utlovade jag två kulinariska höjdare. Skär aubergine och zucchiniiskivor, en halv centimeter ungefär, och fördela dem på en bakpappersklädd plåt
Smörj en ugnssäker form, och bottna med aubergine och zucchiniskivor (och ev potatisskivor). Alternativt, stek både aubergine och zucchini halvmjuka irikligt med olivolja
Bottna en smord ugnsform med hälften av aubergine- och zucchiniskivorna. Dessutom trängs de vänskapligt med aubergine och zucchini som är vanligaimatlagningeni båda länderna opch för övrigti alla länder runt Medelhavet
lägg ut alla skivorna på en ungs form sedan bre ut tomat såsen och sedan garnera dem de det som faller digi smaken och avsluta med en litebit Mossarella
Bland det godaste jag vet är Moussaka, älskar hur krämig och god auberginenbliriugnen. Tag ut och lägg ett lager i botten på en ugnsform som först bottnas med lite tomatsås
Minfyllning består av zucchini, lök, vitlök, körsbärstomater, oliver, ost, bulgur och champinjoner. Fyllda auberginer är en av minafavoriter när det kommer tillvegetariska rätter