Zucchinin är klar att serveras. Ös över zucchinin vid servering. 1,5 zucchini. 60 gram ruccola eller sallad med gröna blad (valfritt)Skölj och skär zucchinin i grova bitar ex
Fräs zucchinin och vitlök i smör i en stekpanna. 1 zucchini. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 zucchini 2 vitlöksklyftor 2½ dl Kelda® mellangrädde ½ dl hackad färsk timjan 1 dl parmesanostGör så här Skär zucchinin i skivor och sedan i bitar
kokosolja att steka i. Halloumiburgare med zucchini och morot. Blanda riven morot och zucchini väl med saltet, lägg i sil och pressa ur så mycket vätska som går
Stekt lax med myntaris, avocado och tzatziki på zucchini passar riktigt bra ihop. 1/2 zucchini. Riv zucchinin på det grova, blanda ihop med saltet och lägg i ett durkslag och låt stå 30 minuter. 1/2 zucchini 1 tsk salt
Vegebiffar, vitlöksfrästchili, Amandine och Cherie potatis och örtsaltpudrad zucchini stekt i olja. Örtsaltpudrad zucchiniHetta upp en stor skvätt rapsolja i en stekpanna med lite högre kanter på
När riset är ungefär halvfärdigt är det dags att steka/grillazucchinin. Det får inte plats så mycket åt gången i den men det går ganska snabbt att steka de tunna skivorna så det var utmärkt att lägga upp de på den varma "hyllan" allt eftersom de blev klara
olivolja att steka i. Kryddiga kikärtor med hirs & stekt zucchini – olivoljefrästa kikärtor i spiskummin, koriander, vitlökspulver, curry och aningens cayennepeppar med färsk tomat och en klick smör serverat till buljongkokt hirs och olivoljestekta skivor av grön zucchini
Vi har fyra squash/zucchiniplantor i trädgårdslandet och tillsammans ger de en ganska rik skörd. Eftersom jag knappast är ensam i världen om att försöka ta hand om squash/zucchiniskörden så här års, så är det ganska enkelt att hitta nya spännande recept om man googlar lite
Stek köttet enligt anvisningarna härovan, bryn svamp och zucchini till. Tournedos med Basilikasmör och Champignoner 2 x 150 gr Oxfilé av mittbiten 2 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar 3 Champignoner i skivor 2 små Zucchini Basilikasmör 50 gr rumsvarmt Smör 2 msk hackad Bladpersilja 1 msk hackad Basilika 1 tsk Balsamvinäger Havssalt och Chilipulver 1 röd Spetspaprika Rör smöret smidigt med örter, vinäger och kryddor. 2 små Zucchini
Stek köttfärsen på hög värme i lite smör tills den börjar få fin färg, tillsätt då lök och vitlök och låt steka ett par minuter till, Slå på tomaterna och det hackade zucchiniköttet, skölj ur tomatburken med vattnet och slå detta i pannan