Finhacka lök och vitlök och låt det fräsa lite lätt tillsammans med köttet och baconet. Klipp ner baconet i grytan och fräs tills baconen börjar bli krispig i kanterna
Fräs lök och bacon och tillsätt det i grytan. Fräs under tiden kantarellerna. Lägg ner dem i grytan tillsammans med skalade och skivade morötter och palsternackor
älgfärsbullar , älggrytamedkantareller , älgkalops , älgköttbullar. Bacon borde ge älgköttet lite sälta och saftighet, lingonen en angenäm syra, löken en fin rund smak och så lite färg med persiljan
älgfärsrulle , älgfärsbullar , älggrytamedkantareller , älgkalops , älgköttbullar. Här är en variant på älgfärsrulle med samma smet som till älgfärsbullarna  med en fyllning av bräck saltig prosciutto, lite mild lök, rubinröda tranbär för lite syra samt rosmarin med skogssmak
älgfärsrulle , älgfärsbullar , älggrytamedkantareller , älgkalops , älgköttbullar. Älgfärsrulle - älgfärs fylld med prosciutto, lök, tranbär och rosmarin, som en köttfärslimpa med fyllningen inrullad
älgfärsbullar , älggrytamedkantareller , älgkalops , älgköttbullar. Bacon borde ge älgköttet lite sälta och saftighet, lingonen en angenäm syra, löken en fin rund smak och så lite färg med persiljan