Här puttrar älggrytanmed lök, morötter, vatten, fond och tranbärsjuice. Har du inte tillgång till det fungerar det lika bra med viltskav du hittar i frysdisken
Den här grytan kräver en hel del ingredienser, men resultatet blir enastående med unik smak. Avsluta det hela med att röra i redningen och låt grytan vila ett par minuter
Krydda med timjan, enbär, svartpeppar och lagerblad. enbär, krossade. Det bästa med crock-pot är att den sköter sig själv, och den varsamma behandlingen gör att vitaminer och mineraler bevaras bättre
Tillsätt krossade enbär, lagerblad och timjan. med mer vatten eller rödvin så att det täcker köttet. Värm en stekpanna med höga kanter eller kastrull och fräs smöret gyllenbrunt
Fick lite påfyllning av älgkött för ett tag sedan och vad passar inte bättre än att njuta av en mustig viltgryta med lite medelshavstonermed vita bönor, vitlök och raspat citronskal