Tillsätt lök, porter, oxfond och soja, och låt grytan sjuda under lock, ca 1 timme. 1 st porter. Skär köttet i 3–4 centimeterstora tärningar och lägg dem i en stor fryspåse
1 stor burk hela champinjoner 3 vitlöksklyftor 1 paket bacon, jag tog 150g rökt sidfläsk 250g kryddig korv, ex Merguez 1 kg nötstek/fransyska, älggrytbitar hade jag 250g steklök 4 morötter 4 stänger stjälkselleri 4 dl porter. Hetta upp smör i en stor gryta och bryn köttet rejält, krydda, låt den hackade vitlöken gå med på slutet och tillsätt sedan 5dl vatten och porter. 4 dl porter
Tillsätt lök, porter, oxfond och soja, och låt grytan sjuda under lock, ca 1 timme. 1 flaska porter. Skär köttet i 34 centimeterstora tärningar och lägg dem i en stor fryspåse
Tillsätt lök, porter, oxfond och soja, och låt grytan sjuda under lock, ca 1 timme. 1. Skär köttet i 3–4 centimeterstora tärningar och lägg dem i en stor fryspåse