Mycket enkel, rätt så nyttigt, och riktigt god.  Från min supersnygga 90-tals dietbok, den ska jag visa snart… Äppelsmulpaj med bananglass 4 portioner Pajen
En enkel och snabb äppelsmulpaj som passar perfekt som efterrätt när tiden inte räcker till. Servera med vaniljglass eller vaniljsås och njut av en härlig äppelsmulpaj
Vill du testa någon annan variant kan jag rekommendera den här med hirsmannagryn, den här med mandelmjöl och kokosmjöl, den här saftiga äppelkakan med vita bönor i smeten, här en LCHF-variant, här en äppelkakepaj, här en äppelkaka av det lite mer rustika slaget, här en äppelkaka med kolasmak och karamelliserad mjölk, här en enkel och kryddig äppelkaka, här en äppelsmulpaj med havrekokostopping och vit choklad, här en riktigt lättgjord efterrättskaka med äpplen, och här en riktig festkaka med mango och mandelmassa
Detta är en riktig smarrig äppelsmulpaj. Smulpaj är enkelt att göra. Godaste smulpajen. Jag lägger sirap på äpplena för att få fram en knäckig och lite kladdig smak
Höst betyder äpplen i mängder. Nu när vi bor bara 2 km från mina föräldrar blir det ÄNNU enklare att hjälpa dem att bli av med sin rikliga skörd (de har 3 stora äppelträd)
Den här äppelsmulpajen gör jag lite då och då eftersom den är så himla enkel och god. Vad är godare än en varm äppelsmulpaj efter att man kommit in efter en härlig lite småkylig höstdag