Pilgrimsmussla m/kål & äppelterrine Pilgrimsmusslor m/kål & äppelterrine 14 små äpplen3 stora rödkålsblad7 stora vitkålsblad2 gelantinbladVitpepparSaltVatten100 gram smör4 pilgrimsmusslorKlyfta äpplena Mat i Casa Spångtorp
Äppelterrine och kardemummaglass Placera en kula glass ovanpå och servera dem till äppelterrinen. Glass. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt Matklubben.nu
Äppelterrine med lagerbladsglass Tag upp äppelterrinen ur formen, tag vara på den vätska som pressats ur äpplena och koka den till en sirap Coop
Nyponglass och äppelterrin Servera glass och äppelterrin var för sig. Glass. Lägg gelantinen blött i lite vatten. Koka upp grädden. Ta bort från spisen Matklubben.nu
Variation på äpple Pannacotta. Koka grädde och socker ihop. Smält choklad, gelatin och limezest i gräddsmeten när den har svalnat något skanemejerier.se