Äpplepaj deg recept

Äpplepaj – proteinrik & hälsosam

Äpplepaj – proteinrik & hälsosam

Kvällens nyttiga blev en glutenfri äpplepaj med Propud vanilj till. Smula degen över äpplena och grädda i ugnen i ca 30-40 min (beroende på ugn)
Äpplepaj med mandeltosca

Äpplepaj med mandeltosca

En härlig äpplepaj med knäckig Tosca som är bakad med äpplen från trädgården slinker alltid ner. Pajdeg
Äpplepaj/ Äpplekaka med kardemummaströssel

Äpplepaj/ Äpplekaka med kardemummaströssel

Så gott med äpplepaj, så det kommer bli många framöver. och mjöl till en smulig deg. Äntligen hittar vi svenska äpplen i affären, själv vägrar vårat äppleträd vi planterade för några år sedan fortfarande ge äpplen
Äpplepaj

Äpplepaj

Mördeg. Lägg allt till mördegen i en matberedare och kör snabbt ihop till en deg. Degen delas i två bitar, den ena lite större
Min äpplepaj

Min äpplepaj

En enkel och god äpplepaj med lock av smuldeg. Smuldeg. Arbeta ihop till en smulig lite kladdig deg. Fördela degen över äpplena
Smarrig äpplepaj

Smarrig äpplepaj

Klicka ut degen och bred därefter ut den. kikar in här snabbt och bjuder på en supesmarrig äpplepaj. Hejsan
Äpplepaj med marängtäcke

Äpplepaj med marängtäcke

Arbeta snabbt ihop degen och låt den vila i plastfolie i kylskåp en stund. Tryck ut degen i en pajform och lägg ner äpplen blandade med lite kanel och ingefära
Äpplepaj med knäckig smak

Äpplepaj med knäckig smak

Bred degen över äppelskivorna. Platta till degen. Pudra degen med lite kanel före gräddningen. Sätt ugnen på 200°
Äpplepaj från Julian

Äpplepaj från Julian

Blanda vetemjöl och smör i en matberedare och kör till en deg. Ta upp och dela degen i två. Kavla ut den andra pajdegsbiten till ett lock tillräckligt stort att täcka formen
Äpplepaj

Äpplepaj

Nu när det är höst så passar det ju perfekt med lite äpplepaj till fredags fika, så här kommer receptet på det
Äpplepaj

Äpplepaj

Klicka degen över äpplena och grädda i c. Skala äpplen, lägg smala klyftor i en pajform. Blanda dem med kanel och ev 2 msk socker, beror på hur sura äpplen du använder
Amerikansk äpplepaj

Amerikansk äpplepaj

Lägg i äppelblandningen i pajskalet och kavla ut resterande pajdeg. Blanda ned ägg och vatten och arbeta ihop till en deg som ställs kallt i kylskåp 30 minuter. Använd 2/3 av degen till pajbotten
Äpplepaj med frötosca

Äpplepaj med frötosca

Paj deg. Smörj små eller stora pajformar och klä dem sedan med degen. Kör alla ingredienser i matberedaren till en deg och låt sedan degen vila kallt 30 min
Äpplepaj med cashewgrädde

Äpplepaj med cashewgrädde

Tillsätt sedan honung så att du får ihop pajdegen. Tryck ut degen i en pajform. Lägg fyllningen på pajdegen
Äpplepaj med rabarber

Äpplepaj med rabarber

Blanda till en deg. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Rör ner allt t. om bakpulvret. Tryck ut den till ca 26 cm
Äpplepaj med frötosca

Äpplepaj med frötosca

Paj deg. Smörj små eller stora pajformar och klä dem sedan med degen. Kör alla ingredienser i matberedaren till en deg och låt sedan degen vila kallt 30 min
Äpplepaj på egna äpplen

Äpplepaj på egna äpplen

Perfekt när man ska baka äpplepaj. Låt de stå o dra åt sig av smakerna medan degen blandas ihop. äpplepaj,