Äpplepaj utan mjöl recept

Knäckig äpplepaj

Knäckig äpplepaj

Smält smöret i en kastrull , och dra bort frän värmen när den har smält -rör ner mjölk och sirap. 6 äpplen150 gram smör1 1/2 dl strösocker3 dl havregryn1 1/2 dl mjöl1/2 tsk bakpulver1 / 2 dl ljus sirap2 msk mjölk
Knäckig äpplepaj med smak av kola

Knäckig äpplepaj med smak av kola

3 dl havregryn, 1,5 dl vetemjöl, 0,5 tsk bakpulver samt 1 tsk flingsalt. 1,5 dl vetemjöl. Äpplepaj med smak av kola, visst låter det som ett vinnande koncept
Knäckig äpplepaj

Knäckig äpplepaj

Finns det något bättre att bjuda på än en härligt knäckig äpplepaj, som både är lätt att göra och fantastiskt god
Äpplepaj med världens bästa smuldeg

Äpplepaj med världens bästa smuldeg

Ta smöret från värmen och rör ner 2 msk ljus sirap, knappt 1/2 dl strösocker, 2 dl vetemjöl, 1 dl havregryn och 1 tsk bakpulver. 2 dl vetemjöl
Äpplepaj med mandeltosca

Äpplepaj med mandeltosca

En härlig äpplepaj med knäckig Tosca som är bakad med äpplen från trädgården slinker alltid ner. 3,5 dl vetemjöl. 2 msk vetemjöl. 3,5 dl vetemjöl. 2 msk vetemjöl
Äpplepaj

Äpplepaj

)100 gr smält smör3 dl vetemjöl1/2 dl socker Fyllning. 3 dl vetemjöl. Snabbt fick jag svängt ihop denna paj som skulle med på en älgjakt ute i skogen
Knäckig äpplepaj

Knäckig äpplepaj

Blanda i vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i smeten. 2 dl vetemjöl. 2 dl vetemjöl. Denna goda äppelkaka eller paj har jag ju gjort en gång innan
Äpplepaj med kokos

Äpplepaj med kokos

1 dl vetemjöl. 1 dl vetemjöl. Jag gillar att baka smulpajer, speciellt sådana där man smälter smöret och sedan bara rör i övriga ingredienser
Äpplepaj med vaniljsås

Äpplepaj med vaniljsås

Inte mycket som slår en riktigt god äpplepaj gjord på svenska äpplen. Koka mjölk, grädde, vaniljstång och vaniljkärnor
Äpplepaj

Äpplepaj

3,5 dl vetemjöl. 3,5 dl vetemjöl. Hösten är här och med den kommer äppletid. Visst är det härligt när man kan gå ut i trädgården och plocka äpplen till en god paj
Äpplepaj

Äpplepaj

2,5 dl Mandelmjöl. 1,5 dl Hasselnötsmjöl. 1,5 dl Kokosmjöl. Ingredienser. 6 medelstora Äpplen. 2,5 dl Kokosolja
Äpplepaj med kolasås, flingsalt och pecannötter

Äpplepaj med kolasås, flingsalt och pecannötter

Tillsätt 2 msk strösocker, 1,5 dl havregryn, 1 tsk vaniljsocker och 2 dl vetemjöl. 2 dl vetemjöl. Jag inspirerades av Roy Fares recept - men tiden fanns inte för att följa det till punkt och pricka
Nyttig äpplepaj

Nyttig äpplepaj

Innan dess ska vi gosa ner oss i soffan och avnjuta en nyttigare variant av äpplepaj. Sportlovet är över och jag har njutit till fullo
Smarrig äpplepaj

Smarrig äpplepaj

kikar in här snabbt och bjuder på en supesmarrig äpplepaj. Ingredienser5 st äpplen1 tsk kanel100 g smör2 dl strösocker2½ dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker½ tsk salt1 ägg, uppvispatGör så härSkala kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor. 2½ dl vetemjöl
Äpplepaj

Äpplepaj

Blanda vetemjöl och en deciliter sockret i en bunke. Smula därefter mjölblandningen över äpplena. Ingredienser125 g smör1 dl socker3 dl vetemjöl2 dl creme fraiche1/2 dl socker1 msk vaniljsocker3-4 äpplenKanelSirapGör så härSätt ugnen på 175 grader. 3 dl vetemjöl
Äpplepaj med marängtäcke

Äpplepaj med marängtäcke

1 msk potatismjöl. Äpple blandat med kanel och ingefära i en paj med ett täcke av maräng. Mums. Pajskal. 1 dl socker
Äpplepaj med knäckig smak

Äpplepaj med knäckig smak

150 g vetemjöl. Sätt ugnen på 200°. Skala kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor. Smörj en pajform ca 26 cm i diameter med lite smör och lägg i äppelklyftorna