Smält smöret i en kastrull , och dra bort frän värmen när den har smält -rör ner mjölk och sirap. 6 äpplen150 gram smör1 1/2 dl strösocker3 dl havregryn1 1/2 dl mjöl1/2 tsk bakpulver1 / 2 dl ljus sirap2 msk mjölk
3 dl havregryn, 1,5 dl vetemjöl, 0,5 tsk bakpulver samt 1 tsk flingsalt. 1,5 dl vetemjöl. Äpplepaj med smak av kola, visst låter det som ett vinnande koncept
En härlig äpplepaj med knäckig Tosca som är bakad med äpplen från trädgården slinker alltid ner. 3,5 dl vetemjöl. 2 msk vetemjöl. 3,5 dl vetemjöl. 2 msk vetemjöl
Blanda i vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i smeten. 2 dl vetemjöl. 2 dl vetemjöl. Denna goda äppelkaka eller paj har jag ju gjort en gång innan
3,5 dl vetemjöl. 3,5 dl vetemjöl. Hösten är här och med den kommer äppletid. Visst är det härligt när man kan gå ut i trädgården och plocka äpplen till en god paj
Tillsätt 2 msk strösocker, 1,5 dl havregryn, 1 tsk vaniljsocker och 2 dl vetemjöl. 2 dl vetemjöl. Jag inspirerades av Roy Fares recept - men tiden fanns inte för att följa det till punkt och pricka
kikar in här snabbt och bjuder på en supesmarrig äpplepaj. Ingredienser5 st äpplen1 tsk kanel100 g smör2 dl strösocker2½ dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker½ tsk salt1 ägg, uppvispatGör så härSkala kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor. 2½ dl vetemjöl
Blanda vetemjöl och en deciliter sockret i en bunke. Smula därefter mjölblandningen över äpplena. Ingredienser125 g smör1 dl socker3 dl vetemjöl2 dl creme fraiche1/2 dl socker1 msk vaniljsocker3-4 äpplenKanelSirapGör så härSätt ugnen på 175 grader. 3 dl vetemjöl
150 g vetemjöl. Sätt ugnen på 200°. Skala kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor. Smörj en pajform ca 26 cm i diameter med lite smör och lägg i äppelklyftorna