Under några år har vi brukat äta lite extrafrukost i form av t ex äggröra med kalkon eller en kall tallrik med bönsallad, kokt ägg, lite kallskuret eller ost innan promenaden, men nu har vi helt hoppat över den, utan problem
Den siffran innefattar inte bara vår mat utan även våra resor, vår shopping, vårt boende och vår elproduktion, men faktum är att bara maten allena idag tar mer resurser än vi totalt borde släppa ut alla kategorier inkluderade
Vad gäller frukt så är det helt klart att äta den hel i sin naturliga form. Idag är vi många som packar väskan full med mellanmål så fort vi ska iväg lite längre
Lägg i kylen så det stelnar innan servering och skiva sedan upp när det är dags och äta. Vi åt det i fredags till lamminnerfilé (omslagsbilden) och idag till kalventrecôte (bild nedan)
Så var det i alla fall och ser nu fram emot att snart äta desto mer. Åt nämligen ingen lunch idag och har sedan frukost bara ätit två knäckebröd och ett äpple
Undvik att äta korsblommiga växter råa. Det var allt för idag. I dagens tips har jag tänkt dela med mig av några saker som kan förbättra matsmältningen
och lite tips till dig som inte är speciellt förtjust i att äta denna underbara frukt. Om du går på någon diet eller ska gå ned i vikt kanske du blir rekommenderad att äta grapefrukt