Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Koka såsen. Slå såsen över potatisen och sen in i ugnen i 35 minuter på 200 grader
Lägg ut en portionsbit öring med skinsidan ner, krydda med havssalt & citronpeppar. Såsen. Paprikan kokas sönder lite grann i smöret så det bildas nästan en paprikasmörsås med smak av vitlök och ingefära
Den här gången plockade jag fram en fin öring. 2 Kalla Såser. Ädelfisk på menyn Jag har ju sån tur, att min frys blir påfylld med både det ena och det andra från fjällen
Såsen tjocknar och smöret kan tillsättas i jämnare stråle lite i taget. Vispa i hackad gräslök och smaka av såsen med citronsaft, salt, socker och peppar
Tärnad öring och sparris, och citronsaft som droppas över när den är stekt. Min far har i mina unga tonår predikat om tomater, enkla råvaror och att allt man egentligen behöver för att överleva är god pasta, god olivolja och en korrekt tillagad tomatsås
I frysen låg några fiskar, röding och öring. En liten klick kall sås av creme fraiche, philadelphiaost och persilja smakade gott till, ja och en sallad förstås