Kvällens huvudrätt, kall rostbiff som eftermarinerats i en örtmarinad,. I dag kommer ni att få vara med om en premiär här i vårt kök, något helt otroligt som faktiskt aldrig hänt förut
sats örtmarinad. Skär bort de vita senorna runt fläskfilén. Lägg sedan köttet i marinad. Primörsallad. Ansa primörerna och dela romanescon i mindre huvuden
Här vin & örtmarinad oxfilé. Årets nya pryl till grillen här hemma är en grillwok. Första testen med wokade grönsaker blev riktigt bra och vi ser fram emot en lång sommar nu där vi vill testa allt från grönsaker till fisk
God örtmarinad till sojafiléer, tex dessa. Färsk basilika och timjan, hackad vårlök, olivolja, citron – rivet skal och saft, 1 stänk rödvinsvinäger, 1 röd chili (utan kärnor), salt och peppar
Sätt ugnen på 200°. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Bryn kycklingfilérna i en panna. Lägg över dem i en smord ugnssäker form och efterstek i ugnen ca 20 minuter
Recept. Gäst. sön, 2013-07-07 22. 55. 10min. (2). Blanda paprikapulver, vitlök, hälften av saltet, citronsaft, hälften av svartpepparn och matolja som marinad i en påseLägg i laxen , blås in luften tills det är tight och knyt om påsen
Tycker du att det ser torrt ut så tillsätter du bara mer av oljan (de tomater som ligger i en örtmarinad/kryddad olja är absolut de godaste, eftersom det sitter såååå mycket smaker i den)
Blanda ihop allt med köttfärsen och häll i kryddorna och vitlöks- och örtmarinaden och blanda väl. 4-5 soltorkade tomater i vitlöks- och örtmarinad. 3-4 tsk vitlöks- och örtmarinad (från soltorkade tomaterna)
Lägg timjan- och rosmarinbladen i en skål. Skala vitlöken och pressa ner den i skålen. Pressa citronen och blanda ner citronsaft och 4 msk olja i ört- och vitlöksblandningen