Bullarna är godast när de är nygräddade. Grädda bullarna mitt i ugnen i 11–13 min. Kanelbullens dag. Jag har redan tryckt i mig en kanelbulle gjord på surdeg här på jobbet
När vi läser rubriken så förstår vi att den lätt kan misstolkas, så redan nu vill vi klargöra att det inte finns någon som helst anledning till oro för att bullarna ska rymma från er, de springer ingenstans
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Rulla till bullar och lägg på bakpappersklädd plåt. )Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl specialSmula jästen i en degbunke
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.