Receptet kommer ursprungligen från LCHF GourmetLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Receptet hämtat från boken LCHF husmanskost av Anna HallénLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
LCHF-pizza är ju såklart inte detsamma som vanlig, riktig pizza, men å andra sidan kan jag tycka att en low-carb pizza smakar riktigt riktigt gott just för att man vet att den är så mycket nyttigare för kroppen än "den där kaloribomben från pizzerian"
Jag rekommenderar att man använder bull- eller muffinsformar när man bakar bullar (oavsett om det är LCHF eller inte) eftersom annars riskerar man att smöret i fyllningen rinner ur och bullarna blir torra
Receptet hämtat från Leva med LCHF men jag tog bort sötningsmedletLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Med den har vi gjort både "vanlig" glass till barnen och testat lite varianter anpassade för LCHF. Vaniljglass LCHF ca 0,7 liter. Vaniljglass LCHF ca 0,7 liter 3 dl vispgrädde
Enligt mig, men om du gillar dem och går på LCHF så frossa på. Nu när jag börjat med LCHF så kan det bliMörk choklad (över 70 procent), ibland unnar jag mig lite för många bitar. Och min mage har ju mått totalt prima i 2 veckor nu sedan jag började med LCHF så varför ändra på det nu
Ingredienser. 500g keso. 4 ägg. 3 dl grädde. 2 dl mandelmjöl. 1 tsk vaniljpulver. 1/2 krm stevia. Om man vill göra en mindre kaka kan man dela receptet på 4 delar och använda en springform på 12 cm i stället för en stor på 28 cm, vilket jag gjorde
Mintchokladfudge. Jag gjorde lite mer fudge, den här gången enligt receptet på chokladfudge men istället för vanlig mörk choklad i fudgesmeten så smälte jag ner mintchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.