Första gången jag köpte macarons så blev jag så beskvikenoch kunde inte förstå hur alla kunde tycka att de var såååå goda, tyckte de var torra och smaklösa
Jag valde att göra tvåfärgade macarons, rosa ochvita. Macarons är något så otroligt gott. Macarons. Jag hade ioch för sigvit choklad som fyllning men med både limeskal- och saft i tryffeln blev den syrligoch fräsch
Macarons var ju jättepoppis ett tag och det bloggades flitigt om dem, nu känns det som de glömts bort liteoch själv var det längesedan jag bakade de sist, här är en variant fylld med vaniljkrämoch hallon
Inga storslagenheter men lite smått och gott att förgylla veckan med. Jag gillar att laga mat. /BoelBakade i morse ett bröd med hälften grahamsmjöl och hälften vetemjöl
Ojojoj, ljuvligaresagolika små bakelser/kakor får man nog leta efter. Jag är väl den sistainom mat- och bakbloggsvärlden som ännu ej bakat mina egna macarons förmodar jag
Så idag gjorde jag ett par degar till - ett med olika nötter och ett med rejäl smak av lingon. Första försöket med macroner och det blev faktiskt ganska lyckat
Detta år gjorde vi tre olika laxpatéer, med vaniljsmak, med dillsmakoch med chilismak. Vi har dragit ner på köttdelen på julbordet såsom alla korvar, patéer (av kött) och revbensspjäll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.