Ugnsbakad prosciuttolindad kycklingfilé med spenatrisotto
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg färska kycklingfiléer - 5 - 6 filéer, det kan variera lite i förpackningarna
  • 1 msk pestokrydda
  • 10 - 12 skivor prosciutto - beroende på om du har 5 eller 6 filéer
  • 3 dl risottoris eller arborioris
  • 1 liten färsk knipplök
  • 3 vitlöksklyftor 1,3 l hönsbuljong, inte för stark
  • saft av en pressad citron - ca ½ dl
  • 130 g färsk spenat - sköljd och slungad torr
  • 70 g färskriven parmesan
  • örtsalt med ramslök (Renée Voltaire)
  • olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.