Kyckling i marinad och basilikarisotto! En klar favorit!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 veckor kvar till beräknad förlossning, tycker kanske att det ibland går lite långsamt. Man är ju inte världens smidigaste heller för den delen Vad det gäller mat, skulle jag nog kunna leva på mackor dygnet runt. Fast ikväll slog vi till på en favorit, och det smakade helt underbart! Yabadabadoooooo! The best ever! Det var sååå otroligt längesedan, denna rätt blev lagad här hemma, och vi, jag och mannen, lät superlativen hagla.... Ni måste bara göra detta när kycklingsuget faller på.... för det är verkligen världens bästa och godaste kycklingrätt! Ju längre den får stå och gotta till sig desto bättre.... Vad jag förstår har det också kommit en hel del nya läsare, och det är ju riktigt roligt! Ni och alla andra är varmt välkomna! Jag hoppas ni kommer finna mycket gott och hittar massa inspiration för köket!
  • Kycklingfilé i balsamico och örter!
  • 6-8 personer
  • 8 kycklingfiléer 2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  •  
  • Marinaden
  • 1 dl olivolja
  • 1 dl balsamvinäger
  • 4 msk flytande honung
  • 1 tsk gourmetsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 vitlöksklyftor 1 kruka färsk örtkryddor tex. timjan eller oregano.
  • (Funkar också bra med Findus frysta Italienska örtkryddor)
  • 4 portioner
  • 4 dl Avorioris
  • 2 scharlottenlökar
  • 1-2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.