Då är det här en perfekt rätt att ställa fram på buffébordet. Jag använde två olika slags olivolja, en med lite kraftigare smak till den första marinaden och en med mer mild smak till marinad nummer två
Lägg kyckligfiléerna i en ugnsform och pensla dem runtom med smält smör. Till den tidigare publicerade potatissalladen som jag hade på en buffé, (recept HÄR) kompletterade jag med bl a kallskuren kycklingfilé
Koka quinoan tillsammans med en buljongtärning, koka enligt anvisningarna på paketet. Skiva frukt, lök, avokado och lägg upp alltsammans i en skål, klicka över hummus och strö över pumpakärnorna - mums
Skär tomaterna i mindre bitar, skiva löken, hacka pistagenötterna grovt och blanda med quinoan. Ordförrådet har gått på semester så ni får hålla tillgodo med en bildkavalkad istället
det tar bort beskheten som sitter i skalet) Skölj den färdigkokta quinoan i kallt vatten så att den inte är het och blanda den med resten av ingredienserna i en skål
Det är tid för picknick i det gröna och som omväxling till mackor är det gott med en matig sallad. En fördel med den är att den bara blir godare om den får ligga till sig lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.