Grönsaker och sallader som passar på julbordet (och under hela vintern)
Par i matlagning
Par i matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 rödkålshuvud
  • 1 paket ruccola eller bladspenat (vilket man föredrar
  • 2 apelsiner, gärna eko
  • granatäpple
  • olivolja
  • balsamvinäger
  • örtsalt
  • svartpeppar
  • 6 bufféportioner
  • 1 grönkålshuvud
  • 150 g blåmögelost
  • 2 mindre äpplen
  • 100 g valnötter
  •  
  • Vinägrett
  • 1 dl olivolja
  • 1/2 dl solrosolja
  • 4 msk sherryvinäger
  • 2 schalottenlökar 1 msk senapsfrö
  • 3 msk mynta (färsk eller torkad)
  • salt och svartpeppar
  • Lönssirapsbakade äpplen och rödlök
  • 6-8 bufféportioner
  • 4 äpplen 2 rödlökar 2 tsk finhackad röd chili (eller chiliflakes)
  • 1 dl lönnsirap
  • 1/2 dl japansk soja
  • 2 msk pressad citronjuice med fruktkött
  • 1/2 tsk salt
  • svartpeppar ur kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.